Saloon
Tigrisstraat 70,
1448 CT Purmerend
info@asstudio.nl
+316 83173188
Openingstijden

Alleen geopend op afspraak.

Behandelingen

  /  Behandelingen

Wenkbrauwen

Sta je elke ochtend voor de spiegel weer die wenkbrauwen te tekenen? Loop jij halverwege de dag ineens met een halve wenkbrauw? Heb je mooie wenkbrauwen, maar ontbreken er haartjes? Dan is permanente wenkbrauw make-up een juiste keus.

Wil je graag vollere en strakkere wenkbrauwen, maar moet het wel natuurlijk lijken? Dan zijn hairstrokes iets voor jou! Met deze techniek wordt de getekende vorm opgevuld met gepigmenteerde haartjes.

Wil je graag de getekende look? Dus hoe je het met een wenkbrauwpotlood/wenkbrauwpoeder krijgt. Dan is de schaduwtechniek de beste keuze; ook wel Ombre of Powder Brows genoemd

Infralash

De Infralash is steeds meer upcoming! Het is een zusje van de eyeliner; een heel subtiel lijntje tussen de wimperrand. Tijdens de behandeling wordt er met de machine pigment tussen de wimperrand gepigmenteerd. Hierdoor krijgen de wimpers meer body.

Eyeliner

Voor meer expressie van je ogen is de eyeliner een uitkomst! De eyeliner is mooi en heel belangrijk; tijdloos. Een eyeliner lukt niet altijd iedereen om te tekenen, dus hoe fijn als je dit niet meer hoeft te doen.

Wenkbrauwen shapen i.c.m. verven of Henna

Het is erg fijn om zo nu en dan je wenkbrauwen te laten shapen. Je wenkbrauwen krijgen nog meer body!